Reparaties

Bij De Oude Gang kunt u terecht voor alle soorten reparaties van uw antieke, maar ook hedendaagse klok. Zoals herstel van het mechanische uurwerk, de kast of wijzerplaat, maar ook reiniging en onderhoud en het beschilderen of emailleren van onderdelen. Om te kunnen beoordelen wat er aan uw klok moet gebeuren, is het vaak wel even nodig deze te zien. Dit kan in de werkplaats, maar ook bij u thuis. In overleg kan uw klok opgehaald en/of afgeleverd worden.

uurwerk
uurwerk stoofklok ±1700

Vakkundig
Al ruim 25 jaar is Azing Mulder een liefhebber van antieke klokken. Hij doet niets liever dan de hele dag sleutelen aan uurwerken. Altijd met de juiste nauwkeurigheid, vakkennis en het juiste gereedschap. Een echte vakman. Uw uurwerk wordt dusdanig hersteld, dat het zijn originaliteit behoudt. Daartoe wordt zoveel mogelijk met oude, originele onderdelen gewerkt.

Prijsopgave
Wanneer een klok ter reparatie wordt aangeboden, wordt er altijd van te voren vrijblijvend een prijsopgaaf gegeven. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>